lördag 16 februari 2013

Tillbaka till verkligenheten

Tillbaka i Sverige, Eskilstuna, lägenheten. En gnutta jetlag gjorde att vi vaknade vid 07 imorse, men jag somnade som ett litet barn vid 21 igårkväll så ändå en lyckad första natt efter en månad i Asien.

Väl här hemma sätter verkligenheten igång direkt. Jag ska börja plöja igenom allt skolarbete jag måste ta igen och innan lunch var vi iväg på husvisning. Det var lite både och, det var i sämre skick än vi väntat oss (mot vad vi hade trott oss se på bilderna och läst i beskrivningen). Detta medför att huset antagligen inte kommer stiga till de slutpris vi trott, men å andra sidan är det ett par tre hundra tusen i renoveringskostnader första åren. Området är vårat första val, så det är ett starkt starkt plus. Vi går på andra visningen på måndag och går igenom renoveringskostnader mer detaljerat. Ja, vi får se helt enkelt. Livet är spännande! Bara fjärde huset vi kollar på, så det finns fortfarande många fiskar i sjön så att säga!

Nu ska jag byta om till bekvämare kläder och ta en långpromenad med hundskrället. Vad vi har saknat henne när vi varit borta! Pussgurkan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar