tisdag 9 augusti 2011

S to the EMESTER

Yiho!!! Äntligen har jag semester! Jobbade idag min sista av mina 9 arbetsdagar och jag ljuger om jag säger att det inte kändes underbart. Det har varit otroligt slitigt, men jag har haft det kul också. Speciellt de senare dagarna.

Första timmarna på semestern spenderades med att fynda ett köksbord och stolar! Jag har kollat på denna kombination innan men det har då kostat över 7000kr, sedan nedsatt till 5500kr och nu var det nedsatt till 3000kr! Det blev ett riktigt klipp och vi slog till direkt! Så nu ska det bli härligt att få äta middag i köket igen :) Har verkligen alltid önskat mig ett ordentligt matbord och nu har jag ett! :) me like!

Kvällen har sedan avslutats med en flaska Asti och god mat. Vi åkte till ICA och köpte lite plockmat. Baby spenat, baguette, färskost, parmaskinka, halloumi, kantareller och lite annat mums. Har haft en underbar kväll med min fina sambo som verkligen har stått ut med en ganska trött och grinig Aliz den senaste veckan. Can't do nothing but loving him!

2 kommentarer:

  1. Jo det ser jag väl fram emot.. Men ja.. Det är som allt annat just nu "bättre än inget"...

    SvaraRadera
  2. Så himla fin uppsättning! Och fyfasen, Asti är så himla gott, lyckost :)

    Ang. Archer Farms så kan jag säkert skicka en produkt eller två till dig om du skulle vilja det, ! :)

    SvaraRadera