lördag 21 juli 2012

Long time no see

Jadu kära bloggen! Det var längesedan vi sågs. Det var längesedan jag såg någon av mina vänner också för den delen.. Eller mina föräldrar. Eller gjorde något roligt. Eller gjorde något spontant. Det enda jag har intalat mig hela sommaren är: håll ut till 29 juli, då åker vi iaf till USA.

Men jag vet inte ens om det är värt det. Pengarna alltså. Jag har inte mått såhär dåligt på flera år, sedan jag var tillsammans med mitt ex. Denna dagliga ångest och stress är inte hur det var menat att sommaren skulle spenderas. Knappt en enda dag har jag fått vara ledig (och frisk) tillsammans med Marcus. Och igår sa han något som inte alls var menat som något illa men som fick mig att förstå vad jag har missat denna sommaren. "Jag åker nog upp till Kenny i Malung imorn till dansbandsveckan, det brukar vara såna spontana saker man minns mest sen... och vår resa till USA förståss!". Jag har missat massor av tillfällen, Marcus stack upp till P&L över en dag men jag jobbade. Marcus åker till Malung över en dag, jag jobbar. DET ÄR INTE VÄRT DET. När jag väl har en ledig dag så tas den upp av återhämtning, jag orkar inte umgås med någon för jag är för trött. Igår var jag ute på en promenad för första gången denna sommaren typ. Sen gick jag och solade och en kort sväng på stan. SJÄLV. Marcus jobbade.

Nej, fyfan. Denhär perioden vill jag bara glömma, jag tänker aldrig mer gå tillbaka till det där jobbet efter dehär 6 dagarna jag har kvar. Inte ett ruttet öre i världen är värt vad jag missat psykiskt och fysiskt under tiden jag jobbat såhär.

4 kommentarer:

 1. Kämpa Aliz! Jag förstår precis vad du menar. Och se till att njuta ordentligt när du åker iväg nu! Sen är det dags att ses, saknar oss lite nu!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu är det bara 4 dagar kvar av jobb! Usch jag saknar oss också!

   Radera
 2. Jag förstår dig till tusen! snart är jag också där o då ni, då får vi ses massor! Jag längtar till jag får träffa er igen! Räknar dagar!

  SvaraRadera
 3. Skäms lite för att jag missat att du mådde så dåligt.. Jag hoppas att du i alla fall mår lite bättre nu, efter barnens ö, efter usa och efter lite ledigt. Om du vill ta en promenad med sällskap någon dag så går jag en halvmil nästan varje dag jag är i etuna :)
  Kram

  SvaraRadera