onsdag 27 april 2011

Drömmar

Det har börjat ett nytt tv-program på 4an, Fyra Bröllop heter det. Det är fyra brudar som betygsätter varandras bröllop. Såg faktiskt den brittiska versionen i Thailand (av alla ställen) och tyckte det var roande. Det är ju minst sagt en smula underligt att dela sin stora dag med främlingar på själva tillställningen OCH hela svenska folket vid tvn. Jag hade aldrig gått med på det, inte ens för dendär lyxkryssningen de vinner som smekmånad.
Men hursom, detta program fick mig att själv bli inspirerad att leta efter den perfekta brudklänningen :P Det är ruggigt svårt! Men jag har hittat en som definitivt är med i tävlingen! Det är denna till höger. Jag vill absolut ha en axelbandslös klänning, och den ska vara utan släp. Och mer åt hållet empir-skuren än sjöjungfru-stilen. Det är en bektant som ska gifta sig senare i år och man vill ju bara se klänningen nu nu nu! Klänningen är ju halva bröllopet liksom ;)

Aja, slutpratat om bröllop, det kommer inte ske på ett bra tag ännu :) Idag har jag jobbar 8-17 på kärraskolan, lika roligt och givande som vanligt. Känns verkligen som ett jobb jag kan leva med. Efter jobbet så åkte jag hem och tog mig en redig dusch och stack sen iväg och solade. I löööv it! Älskar mitt nya pigment alltså :) Grekland och thailand har verkligen gett det en puff. Så nu känner jag mig fräsch och snygg inför restaurangbesöket imorgon kväll. Pappa tyckte nämligen att vi skulle äta middag, och inte vilken middag som helst utan på Thörnströms Kök! En av Sveriges få restauranger med en stjärna i Guide Michelin. Jag åt där 2007 eller 2008, och det var så JÄDRA gott! Så det ska bli så himla roligt och fint sätt att avsluta mina fem underbara år i Göteborg med att äta middag där. Och med min pappa dessutom! Så ja, det kommer bli en grym torsdag :)

Nu ska jag chilla lite i soffan, kram och godnatt!

1 kommentar: