söndag 27 mars 2011

Söndagsmys

Heej! Vilken underbar helg jag har haft, som vanligt :) Och jag har ju börjat övningsköra, det ni! Hur kul som helst och jag tycker själv att det går superbra. Vi började i fredags när Marcus körde ut till ett industriområde där jag för första gången då fick sätta mig i förarsätet. Fick börja med att krypköra på dragläget, inte ens gasa utan bara rullade runt. Körde runt lite på parkeringen där kanske 10 min, sen fick jag rulla ut på en av vägarna där. Det var verkligen lite trafik där ute så det gick bra, växlingen kommer av sig självt. Det är lätt att känna när man ska växla, så det var lätt. Och 16.00 en fredag tyckte Marcus att det var en bra idé att låta mig köra ut på 70-sträckan till hans föräldrar :P Inkluderat en rondell :P Men det gick hur bra som helst! Riktigt stolt över mig själv :) Och idag blev det ännu mer körning, fick köra in i stan lite och starta i backe och trafikljus och massa fler rondeller. Det går HUR bra som helst! Verkligen hur bra som helst, längtar till nästa gång jag får köra :)

Imorn bär det av mot Göteborg igen, tar ett morgontåg och är framme runt lunch. Sen får jag inte träffa Marcus förrän torsdag nästa vecka, men det är vad det är så det får funka helt enkelt. Nu är det inte långt kvar tills jag flyttar! Har planerat att ha allt färdigpackat till 25 april :O Det är verkligen inte alls lång kvar! Och i veckan som kommer så hoppas jag att tjejen som var intresserad av att hyra lägenheten vill komma och kolla på det. Och såklart att hon vill hyra den :) Hade varit så skönt att veta att man får in lite pengar så att man inte ligger ute med dubbla hyror maj och juni :/ Men det löser sig nog såklart :)

Nu ska jag njuta lite till av söndagskvällen med Marcus, tänk vilken lyx när jag slipper känna att jag måste packa och åka i slutet på varje helg :) Kram!

2 kommentarer:

  1. Kul att du flyttar närmre =) Är du i stan sen får vi ta en fika eller nått =)
    Kram

    SvaraRadera