lördag 27 juli 2013

Fitnessguru Pistage/Cocos OneWhey

Just nu, efter en svettigt powerwalk med backintervaller så klunkar jag i mig den första av provsmakspåsarna jag köpte. Pistage/Cocos, den smakar både och faktiskt! Jag blandar alla shakes med 3dl mjölk, och denna blev ovanligt tunn så jag kan tänka mig att man kanske ska blanda med 2dl istället. Den känns mest som mjölk med riven kokos i konsistensen men smaken är god! Den luktar starkt av bittermandelolja dock? Lite förvirrande, men den är god! Och skulle jag köpa en ny smak från fitnessguru så skulle denna helt klart ligga högt på listan!

fredag 26 juli 2013

Fitnessguru


Här har vi då min beställning från fitnessguru.se! 

One Power, koffeinfri. Smak: Punch
One Whey proteinbar. Smak: Cocos
One Whey proteinpulver. Smaker: Choklad hasselnöt, pistage cocos
One Whey Isolate proteinpulver. Smaker: Ananas, jordnötssmör
Och en vanlig shaker :)

Jag testade PWOn igår, alltså One Power. Och den smakade vedervärdigt, fy fan säger jag bara! På fullt allvar så kräktes jag nästan. Men det var bara att hinka i sig snabbt som attan. Jag tog 1 skopa till 2,5dl vatten. Den kändes ok, jag märkte inte av stickningarna som de flesta verkar prata om. I eftermiddag innan backintervallerna tar jag 2 skopor till 2dl vatten i stället!

Resten har jag inte hunnit smaka än!

tisdag 23 juli 2013

Beställning och magproblem

I söndags beställde jag lite grejer från fitnessguru. Jag tränar en del på tom mage och skulle vilja ha en pre workout av den anledningen. Men jag har också väldiga problem med min mage, därför kan jag inte längre pilla i mig något mes koffein. Inte ens celsius klarar jag! Därför har jag beställt fitnessgurus One Power - koffeinfri!! Ser fram emot leveransen! Den ska tydligen smaka förfärligt, men jag får återkomma med recension sen!

Gårdagen

Igår körde jag ett pass på gymmet som planerat. Däremot blev det mage + insida lår + baksida lår. Men jag måste ha gjort nåt fel, för idag har jag mer träningsvärk i rumpan än i låren?! Hmm, får be om hjälp av en instruktör nästa gång. Jag är alltid orolig att göra fel och skada kroppen under träning. Men, så länge man tänker på att hålla rak rygg och lätt böjda knän är det svårt att göra något enormt fel :)

Idag blir det vila/promenad. Jobbar till 16 och förhoppningsvis middag med bonusfamiljen ikväll :)

Nu ska jag fortsätta jobba, hoppas på en slö dag. Min rumpa gör ONT :P

söndag 21 juli 2013

Ibland känns det bra bättre bäst

Visionen för dagen var att ta 5km PW/jogging med ett par backintervaller. Och det gjorde jag, men jag körde också ett eftermiddagspass på gymmet! Yey me! Grymt skönt, grymt nöjd, jag har redan ont i kroppen :P Imorn blir det gym igen, körde nästan ingen mage idag så kommer bli mycket fokus på den imorn!

Måste lägga upp senaste progressbilden också, för jag är så himla himla nöjd. Så sjukt roligt att se att det ger resultat! Och jag är inte den som är blygsam, därför kan jag gotta mig överallt och säga hur nöjd jag är! Hör ni det? NÖJD.


Undantag

När man har bränt av två träningspass och därmed också förbränt 1000kcal så gör jag ett undantag och dricker kalorier! Närmare bestämt 65 kalla, goda, underbara kalorier. Att dricka kalorier är annars ett big nono för min del. Men gud vad gott det är när man väl unnar sig!

lördag 20 juli 2013

Veckans träning

Ja, såhär har träningen sett ut och kommer se ut denna veckan:

Måndag: Vila
Tisdag: Gymmet, körde 20-30 min boxning som cardio. Följdes sedan av några varv i det nya cirkelgymmet! Grymt bra nya maskiner med funktionell träning! Hade såååååå mycket träningsvärk ons-tors :P
Onsdag: 5km powerwalk/jogging (och 2 backintervaller)
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: 5km powerwalk/jogging (och 2*2 backintervaller)
Söndag: 5km powerwalk/jogging (och 2*2 backintervaller)

Nästa vecka kommer förhoppningsvis se ut såhär:

Måndag: Gymmet, mage + triceps + axlar
Tisdag: Vila, 5km promenad på kvällen
Onsdag: 5km powerwalk/jogging (och 2*2 backintervaller)
Torsdag: Vila, 5km promenad på kvällen
Fredag: Vila, 5km promenad på kvällen
Lördag: 5km powerwalk/jogging (och 2*2 backintervaller)
Söndag: Gymmet, bröst + mage + rumpa

Sen får vi se hur det blir, jag får återkomma med resultat. Men nu ska jag dra på mig träningskläder och dra ut i solen! Tjing!

torsdag 18 juli 2013

Formcheck rygg

Jag veeet, det var superlängesen jag skrev något! Jag jobbar, svettas, äter glass och gör mitt bästa för att hinna njuta av sommaren! Just nu satsar jag en del på axlar, armar, rygg, bröst och mage (överkropp :P) och såhär ser det ut för tillfället.


Vågen står still, men det känns bättre än att det går uppåt iaf! Byxor som tidigare inte gått att knäppa sitter bättre och bättre för varje dag, typ som dessa!

Vi får väl se vad som händer med denhär bloggen, kanske det blir en tätare uppdatering när sommaren är över, eller ingen alls. Jag hade ju bloggen som en dagbok för mig själv för att kunna gå tillbaka till, men om jag nu inte skriver, vad ska jag då ha den till? Eller så blir det som nu, ibland har man lust, ibland inte :)