onsdag 25 april 2012

Taggad!

Äntligen äntligen äntligen fick jag idag köra första passet på friskis efter 5 veckors sjukfrånvaro! Så jäääääkla skönt kan jag tala om! Cirkelfys blev det, alltså 9 övningar av olika slag i intervaller om 45s. En övning var utfall, en annan var tuck jumps, en tredje var burpees med upphopp osv osv. Helt otroligt jobbigt för mina stackars muskler som har legat och vilat länge nu.

Och idag var det ju csn och lön som kom in på kontot, detta firade jag med ett par nya träningsskor! Dessa coolingar kommer från Salomon och är ett par terrängskor för löpning. Grusväg och terräng, asfalt går också bra men sliter ner skorna fortare. Nu är jag grymt taggad på mina morgonpromenader, som jag visserligen var innan med. Men nu har jag också tänkt att byta ut ett konditionspass på friskis mot ett löp/PW pass i skogen. Woop woop! Och hur snygga är dom inte på en skala?!

tisdag 17 april 2012

Jag säger bara nä. Nä nä nä. Denna jäkla rapport gör mig väldigt nä:ig. Nä. Har inte lust alls. Vill inte. Nä. Men imorn ska vi i alla fall ha lite redovisning. Börjar 9 och håller på tills lunch kanske. Klockan ställer jag på 07:00 (eller 07:30..) för då ska det promeneras! Har en lite lätt och lagom morgonpromenadsträcka på 2,5km. Jag försöker att tänka långsiktigt, jag ska orka med denna promenad varje dag utöver mina andra träningspass. Det ska inte vara tråkigt! Så nu kör vi på såhär, så blir det nog bra :)

måndag 16 april 2012

Taggad!


Det kom ett litet paket till mig idag med dessa burkar! 120 små tabletter som ska räcka i 4 månader för 330kr, känns ju prisvärt om dom nu fungerar.
Det är fina små tabletter som ska hjälpa mig att öka min förbränning. Här ska det tränas så det står härliga till! Jag är fortfarande inte 100 efter min förkylning, men imorn ska jag börja med morgonpromenader innan frukost. Förhoppningsvis ska jag alltså köra 20-30 min snabb promenad varje morgon innan frukost och sedan träningspass 6 gånger i veckan. Undantag då om jag kör morgonspinning, då tar jag ingen promenad. Och så en tablett innan promenaden på morgonen då, så får vi se hur det går fram över. Jag har faktiskt inget slutmål mer än att jag vill gå ner 10kg, men dedär 10kg kan få ta lite tid tänker jag mig. Jag har inge datum som det ska vara klart. Så nu är det bara att bli 100% frisk så jag kan köra igång igen!

fredag 13 april 2012

Foto

Tiden för kameran har inte riktigt funnits den senaste tiden, men när den väl plockas fram så är jag nöjd!
Min Flickr

fredag 6 april 2012

In 10 years of time

Ja, om tio år kanske denna sitter på  mitt finger? Har hittat den perfekta vigselringen! Synd att den är så speciell att den inte egentligen kan vara förlovningsring.. hade ju velat ha den direkt när man förlovar sig!
Det är Anders Fors som har designat den, och den finns på förlovningsring.se

13.800kr, men gifter sig gör man ju bara en gång! Så nu är det bara att leva livet, se fram emot framtiden och uppskatta allt man upplevt!

onsdag 4 april 2012

Nyfiken i en strut

Ja, jag tänkte först skriva förälskad, men egentligen är jag mer nyfiken. Nyfiken på ett radhus (?!) här i närheten. Det var en väldigt fin liten tomtyta och invändigt var det till stor del väldigt fräscht! Dock är det ju en bostadsrätt och det kommer Marcus inte gå med på tror jag.

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-4rum-stenby-eskilstuna-kommun-granitgangen-7-3695555

Men fint var det, kanske ska gå på visningen bara för skojs skull!

Musik gör vissa saker ibland lite lättare

Denna morgon lyssnar jag på lite mysig feel good musik, för att peppa mig själv för dagen. Snart cyklar jag mot skolan, i solskenet, i den krispiga vårluften, men peppande musik i bakhuvudet.

Började skriva på en av inlämningarna igår, har kommit en liten liten bit på väg. Det känns alltid bättre när man väl satt igång och skrivit ett par meningar. 20 000 tecken ska plitas ner på papper i rapportform, om lek och lärande. Älskar min utbildning! På riktigt, jag vet att det säkert lät ironiskt, men jag älskar min utbildning. Jag längtar tills jag är färdig och få gå ut i yrket med all kunskap! Men först, lite fler föreläsningar såklart..

måndag 2 april 2012

Konstiga vändningar

Ja jag är fortfarande sjuk, så det blir ingen träning för min del på ännu ett par dagar, det känns jättetråkigt. Men samtidigt måste jag erkänna att det är otroligt skönt att inte vara dödstrött dag ut och dag in. Nu är jag mest trött och har ont i kroppen av förkylningen.

Sen vet jag inte riktig vad det är för konstig fas jag är inne i just nu. Jag har blivit väldigt orolig för döden helt plötsligt. Jag är rädd över att jag själv skulle kunna dö när som helst, att Marcus skulle kunna dö när som helst, att mina föräldrar skulle kunna dö, min bonusfamilj, Ida-Lovisa, kompisar, vem som helst som jag känner. Jag har blivit rädd för sorg. Jag har inte varit ledsen på riktigt på snart två år, är det detta som spökar? Helt plötsligt är jag inne i en fas där jag är ledsen över lite allt och ingenting, men också rädd för "äkta" sorg. Nä jag vet inte riktigt hur jag ska hantera detta... Det får tiden visa!

Nu blir det lite kvällsdrömmerier som sommarsemester! Fick reda på idag att jag får tillbaka 5700kr på skatten, kommer sitta bra till semesterkassan. Jag ska försöka få med Marcus på idén om att flyga till Miami och chilla där en vecka för att sedan roadtrippa upp till New York och avsluta med 3-4 dagar i The big apple! Vi får väl se hur detta går, han har en hel del på jobbet just nu så osäkert när semestern blir av. Nåja, tåls att drömmas om ikväll.