lördag 31 mars 2012

Sjuk

Sjuk och det mesta känns P I S S. Och såklart blir jag som en 3-åring, grinig, gnällig och ynklig. Och ingen träning blir det. Men pannkakor till middag blir det, går inte riktigt ihop men är man sjuk så är man..

tisdag 13 mars 2012

Äntligen över!

Ja, nu är det äntligen över. Dendär jäkla tandläkaren har förhoppningsvis gjort sitt sista jobb i min mun på ett bra tag! Fyra besök blev det, idag två av dom. Skrapade tandsten i morse, till ett "värde" av 1092kr HUJEDAMIG! Och så lite lagning på det sedan på eftermiddagen, det är bara att bita ihop och nu är det äntligen över :) Nu är det bara att se framåt och fortsätta plugga och fortsätta hoppas på jobbtillfällen så kommer allt att hamna på rätsida igen! Woho!

söndag 11 mars 2012

Im in a hard place

Vem ska man egentligen dela sina sämsta sidor och innersta sämsta tankar med? Ska man ens dela med sig av dom? Jag är inte en "delande" person.

Pass no5

Ja, gårdagens pass på friskis var veckans 5e pass och det var på ren viljestyrka som det ens blev av. Afrodans är roligt, men jäklar vad trött jag var. Idag däremot är jag lite mer taggad, aerobics står på schemat! Så, 6 pass denna veckan, det är bra! Nästa vecka blir det nog bara 4 pass, eftersom jag åker ner och möter Marcus i Malmö på fredag och stannar tills på söndag.

Detta eviga farande

Marcus packade precis in sig i bilen och åkte iväg mot Sälen. Hans jobb har träff med några andra företag över lite aktiviteter som längdåkning, slalom och sådär. Så på tisdag kommer han hem igen, mest för att sova en natt och sedan åker han vidare mot Malmö på onsdag. Det är ett himla farande och flängande på den där Marcus, men det är ju roligt att hans jobb är omväxlande iaf.

Blir såklart lite tråkigt här hemma, men man överlever ju :)

torsdag 8 mars 2012

Träning

Pust och stånk alltså, idag var det riiiiktigt tungt på Friskis alltså. Ont i baksidan på höger ben, vid knävecket ungefär. Men jag satte igång iaf, men efter 2.5km var jag redo att slänga in handduken, jag såg att tiden inte skulle bli den bästa heller så jag tänkte att vafasen jag får väl gå resten då. Men så fick jag mina infall och sprang lite intervaller, och när jag hade 300m kvar inser jag att om jag spurtar på utav bara hellskotta så skulle jag iaf hinna på samma tid som i måndags. Och hör sen, jag förbättrade min tid med 14 sekunder mot tiden i måndags!!! 5km på 35min52s! Grymt jobbat av mig :)

Imorn blir det vilodag för hela slanten, verkar som om vi ska gå på handboll på kvällen och sen ut och käka med Foppa. Känns som en riktigt bra avslutande dag på veckan!

Lördag kommer bestå av träning och sedan middag och melodifestivalen med bigsis i Västerås. Bra helg på G!

tisdag 6 mars 2012

vårruset

Onsdag förra veckan: 5km på 38min24s
Måndag denna veckan: 5km på 36min6s

Det tar sig!!!