måndag 30 maj 2011

Var är peppen?

Dags att åka iväg och jobba igen, inte alls sugen! Och verkligen inte sugen att springa runt hela dagen med min fot som jag precis kan stödja på nu. Menmen, ska jobba till 15 och sen cykla till banken för att fixa lite grejer och ikväll blir det en efterlängtad tvättid!

Men nu, iväg mot jobb :)

söndag 29 maj 2011

Honda crf 150

Yey! I går var vi på crossbanan och körde och det är ju så JÄKLA kul! Välte dock och fick crossen över mig så nu kan jag inte riktigt stödja på högerfoten :P Men det går över! Så på onsdag när jag och Marcus åker till Malung så ska vi åka förbi och kolla på en cross åt mig :) Det är ju ingen billig leksak men å andra sidan så förlorar jag inget om jag skulle sälja den igen. Så nu får jag fixa och trixa för att få ihop pengarna så snabbt, men 20 000 är ju ingen omöjlighet alls :)

Tills vidare får jag ett par av Marcus knäskydd, hjälm, glasögon, handskar och kläder. Behöver dock köpa ryggplatta och stövlar själv, så det ska jag kolla upp nu vad jag ska köpa för nåt. Är så jäkla taggad! Vill åka NUNUNU!

tisdag 24 maj 2011

Tisdag

En ledig tisdag och gud vad skön den har varit hittills! Började dagen vid 8 då jag vaknade av mig själv, jag kan verkligen inte ta sovmorgon när inte Marcus är med. Däremot tog jag med laptopen in i sovrummet och satte på en film som jag låg och myste till ända fram tills lunch. Bästa förmiddagen på länge. Och sen blev det lunch på Innovation, som låter väldigt häftigt men är ett helt vanligt asiatiskt ställe. Dock god mat :)

Efter lunchen kände jag mig lite rebellisk så jag cyklade ner på stan och shoppade, även fast inte lönen kommit än! Blev två byxor från Vero Moda av modellen här brevid. Dom är helt perfekta! Ett par ljusa och ett par mörka. Sen hittade jag två linnen och två par trosor på H&M också. Riktigt nöjd med mina inköp :) Och som om det inte var nog så solade jag på vägen hem, hur skönt som helst! Känner mig alltid mycket snyggare när jag har lite färg.

Nu väntar jag in min älskade pojkvän, längtar efter honom såhär extra mycket efter att han sovit över i sthlm. Om vi inte har nåt bättre för oss kanske jag föreslår att vi åker och kollar på matbord och stolar. De han har nu är inte alls min stil, och han själv säger att han vill byta ut dom. Så gärna för mig :) Jag vill ha ett ordentligt matbord som man kan sitta vid och käka frukost och läsa tidningen osv.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och vänta in Marcus

Kompis det går bra nu!

Ja jobben rullar in här i Eskilstuna. Jag har ju jobbet på Parken Zoo, och jag är såpass omtyckt där att de rekommenderade mig till Brunnsta Herrgård för att få jobba under Volvo-dagarna som pågår under tre veckor! Dessutom ringde kommunen upp om jag ville ha assistent-jobbet som jag sökt, det fick jag ju då tacka nej till tyvärr. Men ändå :) Det är en boost att veta att folk vill anställa mig.

Hursom, imorgon börjar då Volvo-dagarna där jag ska servera. Hoppas det blir kul, det är ju iaf en jättebra erfarenhet. Och Brunnsta Herrgård håller på med andra catering-grejer och då kan dom ju ringa in mig igen om de är nöjda, så det känns jättebra att veta jag får en till arbetsgivare. Och jag är STOLT över mig själv, jag är grym på det jag gör! Alla berömmer mig på jobbet, och alla tror att jag jobbat där jättelänge eftersom jag sköter mig så bra och är så självgående. Så ja, äntligen har jag fått något jag är bra på igen :) När skolan har gått dåligt och jag inte har haft någon direkt hobby så tappar man ibland tron på sig själv. Nu är den tillbaka iaf och jag är supernöjd.

Nu ska jag iväg och luncha med min syster som är i stan och jobbar. Så tjingtjong!

måndag 23 maj 2011

Fyfan

Jag är så jävla förbannad, jag har fått EN ENDA DAG i juni schemalagd på jobbet hittills. och det är på midsommarafton! Fyfan alltså, jag är så arg att jag inte vet var jag ska ta vägen. börjar lipa snart så arg är jag. vet inte vad som tar till mig, verkligen inte likt mig att bli så barnsligt förbannad. att jobba mellan 12-17 gör ju att jag inte kan vara nån annanstans än i Eskilstuna. Och om alla vänner är nån annanstans får ju jag vara kvar här, och marcus med. Han skulle nog aldrig lämna mig kvar ensam, så då skulle ju han också få lida. ÅÅÅÅH vad arg jag är!!!

söndag 22 maj 2011

Äntligen helg! Eller...

Söndagkväll och jag tänker: äntligen helg! Jobbat den sista av veckans 6 arbetsdagar och har nu två dagar ledigt :) Ska faktiskt bli himla skönt, men lite tråkigt att jag inte kunde ha haft dessa lediga dagar med Marcus, men som han själv säger "det gör inget vi har 80 år till". Så imorn ska jag gå och träna, baka bröd och bara ta det lugnt. Marcus kommer sova över i sthlm, tyvärr har ju inte lönen kommit än så jag är alldeles för pank för att åka med till stan för att shoppa, vilket jag verkligen vill och behöver! Är i desperat behov av sommarbyxor och såntdär som man kan ha varma dagar men som inte är kortkorta shorts. Men behöver också köpa nån form av vindjacka att ha lite kyliga kvällar och regniga dagar. Aja, shopping får bli nästa vecka om jag har tid.

Nu känner jag mig lite uttråkad och funderar på att cykla iväg för att köpa ingridienser till att baka, jag vill verkligen göra nåt nu känner jag. Allt jobbande fyller mig med massor av energi. Tillochmed igår efter 11 timmars arbetsdag så hängde jag utan problem med ut och käkade middag och var tillochmed sugen på att gå ut på krogen efteråt. Aja, nu får vi väl se vad som händer, kram!

fredag 20 maj 2011

Inte riktigt enligt planerna

Kom hem för en timme sen, jag som hade sett fram emot en myskväll med Marcus. Istället är jag slutkörd efter 10h jobb, jag har tappat stinget! Börjar jobba 9 imorn så jag ska dra med mig älsklingen till sängen så vi får sova ordentligt, eller så att iaf jag får sova ordentligt. Natti natti på er!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Fredag fredag fredag

Härligt med fredag! Fast det innebär inte så jättemycket för mig eftersom jag jobbar länge idag och resten av helgen.
Åt precis en "ovanlig" frukost, jag åt den ofta för ett par månader sen men nu för tiden käkar jag ju havregrynsgröt vareviga dag. Men idag blev det en annan favorit, nämligen naturell lättyoghurt med ônos äpplemos och krossade linfrön. Så himla gott! Och fräscht :) Bra och lagom laddning innan gymmet, när jag kommer hem därifrån igen så blir det havregrynsgröt :P Alltid denna eviga gröt, men den är ju så god! Och mättande och jag blir inte sötsugen för fem öre fram tills lunch. Det är nog det bästa ändå, att jag inte är sötsugen på en tredjedels dag.

Vad gäller viktnedgången så står den helt still, sjukt irriterande! Det konstiga är att jag däremot passar i lite gamla kläder och får igen byxor som jag inte fått igen på ett år. Och jag KÄNNER mig mindre, men vafasen! Att det inte syns på vågen? Det är ju skitskumt! Huvudsaken är väl att jag trivs iaf, så jaja :)

Nu ska jag bara chilla 20min till och sen cyklar jag till friskis, kram!

torsdag 19 maj 2011

Magen är nöjd

Sitter i soffan, som alltid när jag skriver här :P Har precis ätit min ensam-hemma-mat, när Marcus sover över i Stockholm så passar jag på att göra tomatsoppa, för jag bara älskar det! Verkligen inget fancy eller svårt utan den enklaste maten av alla, men så otroligt god att jag aldrig tröttnar.

Dagen har varit rolig, började med jobb på Parken 09:45-14:15, så det blev några timmar i alla fall. Sen cyklade jag hem och väntade in Cilla som skulle hämta upp mig och så skulle vi ta en tur till IKEA i Västerås. Väl i Västerås så hämtade vi upp Daniel på högskolan innan vi åkte till IKEA. Och jag kände mig faktiskt riktigt vuxen när jag kom ut därifrån bara 135kr fattigare :P En större matlåda för kakor etc, två diskborstar, två dynor till balkongstolarna, galgar och ett paket korv! Inte så pjåkigt va.

Ikväll ska jag försöka gå och lägga mig relativt tidigt, har planer på att träna innan jobbet imorgon. Börjar inte jobba förrän 11:45 imorn. Och nu sa Marcus att han skulle ringa och väcka mig vid 7.10 :) så det blir perfekt. Kärlek!

Men nu ska jag maila min arbetsledare på Parken och se om jag kan få nåt vettigt schema :)

Frestelser

Nääädå jag blir absoluuuut inte frestad av denhär synen när jag jobbar ;)



- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 11 maj 2011

Onsdag

Idag är jag fortfarande ledig och Marcus med, fram till lunch i varje fall. 10:40 ska vi vara i Enköping för att besikta bilen så vi åker iväg om en stund, sen vet jag inte om vi ska göra nåt annat där eller om vi åker hem direkt igen. Har aldrig varit i Enköping så vet knappast om det finns något sevärt :P

I eftermiddag blir det att åka ut till Tuna Park för att leta efter ett par svarta byxor och ett par svarta skor, jag ska jobba som servitris på en konferans på fredag och då behöver jag det. Mina enda svarta byxor spräckte jag ju dagen innan jag flyttade :P Riktigt osmidigt av mig. Aja, så det ska jag syssla med när Marcus jobbar i eftermiddag. Och i kväll hoppas jag att jag får laga middag, är så sugen på att laga mat :)

Annars är det nog inga planer för dagen, underbart väder iaf och då kan det ju inte bli annat än bra!

tisdag 10 maj 2011

Uppe i det blå

Jag slängde mig på soffan för runt en timme sen och har verkligen inte kommit därifrån än, kan bero på magontet som rullar runt i magen och gör mig alldeles bäbis-ynklig :( Har iaf haft en förhållandevis produktiv dag!

Började dagen med att byta lakan och städa köket för att sedan gå över till att måla balkongmöblerna vita. Det blev nog riktigt bra faktiskt :) Nu saknas det bara ett par snygga dynor och en filt, om jag inte snor filten från tv-soffan då iofs. Men bra blev det iaf! Känns roligt att gå runt och pyssla här hemma, fixa lite här, fixa lite där. Nästa fixatrixa-greh blir att sandpappra av och måla om min badrumsbyrå. Om man tar av benen och målar den i högblank svart så kommer den nog passa in bra i sovrummet. Det får bli nästa vecka eller till helgen.

På söndag kommer Marcus föräldrar hem från sin resa i Kina, tänkte att det kunde vara fint att kanske ha bakat bullar eller nåt annat jättesvenskt till dom kommer hem. Så det ska jag göra i helgen har jag bestämt :) Det blev ju ingen fika i söndags så då fick jag aldrig bakat dendär browniesen med fudge på. I stället blev det en kladdkaka i fredags som fredagsmys, inte helt fel det heller!

Men om en halvtimme kommer Cilla och "hämtar" mig, vi ska cykla ut till Mesta ihop och handla på vägen. Marcus ska bygga på altanen med hjälp av sin morfar medan jag och Cilla målar pärlspont. Och så blir det korvgrillning :) Börjar bli ruggigt hungrig faktiskt! Hade inte fantasi att göra någon lunch så jag åt samma som till frukost; havregrynsgröt. Så jag ser fram emot korv :)

Men nu ska jag ligga i soffan en stund till och gnälla lite för mig själv :P

Allt rullar på

Dagarna flyger förbi, samtidigt som dom är långa och innehållsrika. En perfekt balans med andra ord!

Helgen blev superlyckad, jobbade som sagt både lördag och söndag och det gick hur bra som helst. Dom gillar mig och jag tror att jag kommer trivas jättebra där i sommar :) Jobbade i Flamingo-kiosken, som en vanlig kiosk liksom. Pinnglassar, godis, dricka, slush, varma mackor, kaffe och såntdär, verkligen ingen avancerat. Jobbade hela söndagen själv och allt gick bra. Ser fram emot torsdag och fredag, då ska jag jobba igen. På torsdag blir det nåt som heter Barnens kiosk och på fredag är det på mitt ordinarie ställe Pampas. Spännande att se dom nya ställena :)

Resten av helgen spenderades med Marcus och hans familj, vi var ute och ordnade med altanen och sådde gräs och sådär. Riktigt somrigt hela helgen, underbart väder!

Och igår så jobbade Marcus och jag var hemma själv hela dagen OCH natten, han sov över i sthlm. Då passade jag iaf på att plantera lite kryddor på balkongen, blev hur fint som helst, känns riktigt "hemmigt". Sovrummet fick en ny blomma också, och balkongmöblerna blev sandpapprade. Dom ska jag försöka hinna måla idag innan Marcus kommer hem, så blir balkongen riktigt fin!

Nä nu ska jag ut i fina vädret och göra nåt, kram på er!

day 11 – a song from your favorite band

Ska jag välja ETT favoritband? Gud vad svårt, och så EN låt från detta band. Hm... Måste ju bli Coldplay då, och så en låt.. det får bli denna då :)

fredag 6 maj 2011

Helg, eller?

Ja idag är det fredag och ikväll börjar helgen! Även om jag ska jobba mina första pass på Parken Zoo i helgen så blir det ändå bra. Det är korta pass, bara 10-14 både lördag och söndag. Lite tråkigt att det inte är mer jobb men nu ska jag bara in och visa framfötterna så att jag får jobba mycket mer!

Efter jobbet på lördagen så cyklar jag ut till svärföräldrarnas hus i Mesta, blir lite altanbyggande och kvistlackande innan det vankas grillning och handbolls-final hos svärmorföräldrarna. Och söndagen blir det nog fika med Marcus syskon, inte helt bestämt än. Jag ska nog passa på att baka en brownie med fudgeöverdrag, det lät så ruggigt gott! Om jag bakar den så slänger jag upp receptet!

Idag är det mest fix och trix som gäller. Har en lång lista på saker som ska göras:
Boka tvättid, det är hur mycket tvätt som helst. Massor av lakan och handdukar dessutom
Flytta ner saker från lägenheten till källarförrådet, typ 5 stora kassar och lådor
Slänga in allt skräp i lastbilen så ska marcus köra iväg med det till tippen imorn
Vattna blommorna, alla stackars blommor är nästan uttorkade
Städa undan i köket, ser ut som ett bombnedslag :P
Lämna tillbaka hyrfilm, ska cykla ner och lämna den sen
Storhandla, ska nog be Marcus syster som har bil att åka och storhandla med mig om hon inte har annat för sig

Det är nog det mesta jag ska göra idag :) Som jag kommer på just nu iaf

onsdag 4 maj 2011

Livet leker

Sitter just nu i soffan och har precis klätt på mig lite anständiga kläder, ska ta min finfina cykel och cykla ner till clasohlson och köpa mig en cykelkorg :) Blir så mycket enklare att handla när man har en cykelkorg. Så ja, efter cykelkorgsinköpet ska jag cykla vidare till willys och handla inför middagen. Det blir wookad biff med champinjoner och bambuskott och paprika. Marcus och en av hans kompisar har en tävling fram tills DHS11, dvs 6 veckor. Den som gått ner mest i vikt vinner. Vad denne vinner? Pfft, äran såklart :P Marcus är helpepp på att vinna över honom och jag är med på ett hörn och tänka klå båda två :P Mest för att visa att jag KAN sluta äta kakor om jag vill, kan vara bra för mitt sockerberoende att få sig en törn. Just nu är jag så sjukt nära att bara slänga mig in i frysen och ta den där sista mazarinen som ligger där och skriker efter mig :P

Aja nu får jag dra mig innan det börjar regna igen :) Cya

day 10 – a song that makes you fall asleep

Hmm, en låt som får mig att somna. Är det något bra eller dåligt? Jag väljer en låt som är så avslappnande att jag somnar, vilket är nåt bra då :)