tisdag 22 februari 2011

Jahopp

Jaha jaha, då började förkylningskänningarna... vad hade jag förväntat mig efter två dagar i en klass 6 där ungefär hälften är sjuka men ändå kommer till skolan?
Inte konstigt att jag kände mig riktigt hängig hela dagen, sur och trött. Hoppas nu inte att den bryter ut! Jag slängde i mig kan jang, echinacea och c-vitaminer nu innan jag la mig i sängen, lite borde det väl hjälpa tycker jag. Skönt att det nu bara är två dagar med seminarium och på torsdag efter skolan åker jag upp till E-tuna igen. Sen tillbaka till stan på måndag morgon.
Nä jag har inte ens ork till att skriva, nu lägger jag mig! Gonatt!

måndag 21 februari 2011

God morgon!

God morgon som sagt! Här ligger jag i sängen och väntar på att gå ner till busshållplatsen och åka till kärraskolan för lite praktik. Jag ska faktiskt ha tre egna lektioner idag, är faktiskt ganska nervös :) Men det ska nog gå bra!

Herre jäklar vad jag sov tungt inatt på tal om nåt annat, sov mig igenom hela natten utan att vakna en enda gång. Galet! Men även om jag sover bättre utan Marcus så är det ju så mycket mysigare att sova med honom, dessutom känner jag mig tryggast i hela världen när jag vet att min björn ligger och vaktar mig om nätterna.

På torsdag åker jag upp till eskilstuna igen :) Innan dess ska jag hinna med en hel massa saker. Skriva klart mitt arbete, träffa Ingeborg, kanske tvätta, städa lägenheten. Ptja, finns nog en del att sysselsätta sig med iaf :)

Nu blir det att åka till praktiken! Kram!

torsdag 17 februari 2011

Härliga tider

Det är så himla härligt här i Eskilstuna, trivs verkligen som fisken i vattnet. Just nu har Marcus lagt sig i badet, tyvärr är badkaret knappt stort nog för en person än mindre för två, så jag sitter kvar ute i tv-soffan så länge. Men bara att veta att han är i samma lägenhet och att jag får somna brevid honom snart värmer mig nåt så otroligt. Vi har det helt enkelt väldigt bra och enkelt ihop :) Vi lagar middag ihop, sitter i soffan och kramas när Marcus kolla på sportspegeln, pratar strunt innan vi somnar. Så som jag önskar att alla dagar ska vara! Min stora mjuka gosebjörn! Oj vad jag tycker om honom alltså!

Imorn är det fredag, på kvällen ska vi se Daniel Adams-Ray här i Eskilstuna! Det ska bli riktigt roligt, Marcus fick två biljetter i födelsedagspresent av mig. Det var längesedan jag gick på nån konsert och Adams-Ray hoppas jag är riktigt bra. Hans låtar är ju kanon iaf så hoppas han är bra live med :)

Imorn jobbar Marcus hemifrån, mysigt att få lite sovmorgon, iaf till 8. Han sa dessutom att han skulle sluta efter lunch, kanske blir det en sväng till IKEA för att köpa lite ljus? Han ville gå och klippa sig också, så det kanske blir nåt sånt.

På tal om att klippa sig så funderar jag på att slänga i lite blonda slingor i mitt hår snart, tror det kan vara riktigt snyggt :) Vi får väl se! Inte direkt så det flödar med pengar åt sånt just nu, var tvungen att köpa nya skor häromdagen. Både vinterskor och vanliga lite tunnare skor, det lämnade ju ett litet hål i plånboken. Menmen! Det är sånt man har bufferten till ju.

Nu hör jag att Marcus är klar i badrummet, puss och hej!

onsdag 16 februari 2011

Påminnelse!

Ska bara påminna mig själv om att House Doctor tydligen är en underbar inredningsbutik som finns i stockholm :)

lördag 12 februari 2011

Paps!

Snart kommer pappsen! Jag har en chili på gång som puttrar på spisen, lägenheten är nystädad och det är underbart väder! Kan det bli en bättre lördag? :) Det får bli en långpromenad efter lunch och sen en fika med massa te och gos med Ida.

Längtar efter imorn också, då blir det träffa Minna, och jag ska göra donuts! Så jäkla gott att göra själv!

Men nu låter det som att pappa kommer här, så nu säger jag trevlig lördag till alla! Kram!

onsdag 9 februari 2011

Middagar

Sitter och försöker komma på massa bra och varierade middagar att laga.

Lax med parmesansås i ugn, serveras med ris.
Basilikaköttbullar med potatismos, brunsås och lingon
Kycklingsallad med guacamole
Lasagne och sallad
Pasta med köttfärsås
Pasta med champinjon och skinksås
Pasta carbonara
Kyckling med fetaost/soltorkadetomatersås i ugn, serveras med färsk pasta
Fried rice med kyckling och grönsaker
Kött med ugnsbakade rotfrukter och tzatziki
Kött med bakad potatis och vitlökssmör
Gulasch med creme fraiche klick
Hemmagjord pizza

Jag måste skriva upp allt nånstans så jag kan gå tillbaka och bara plocka en rätt att laga när jag inte kommer på nåt bättre!

Längtar!

Vilken underbar tid jag har framför mig!

På lördag kommer pappa och Ida på besök över dagen för lunch, umgänge och promenad! Det ska bli så himla mysigt, längtar! Det blir inte så ofta jag träffar mamma och pappa och Ida, så det är väldigt uppskattat när det väl blir av :) Ser fram emot att få laga lite lunch åt oss och prata massa roligt och mysa med Ida! Åh Ida Ida Ida vad jag saknar att gosa med henne!

Ja förutom den delen av helgen så blir det ju fest på lördagkväll, och söndagen blir filmkväll med Minna! Hon har varit ute och rest i flera månader så det ska bli så roligt att få höra om alla upplevelser :) Man har mycket att ta igen när man inte setts på ett tag. Det är massor av kul som händer nu känns det som!

tisdag 8 februari 2011

:P

Och ja, jag gillar att byta design på bloggen :P

Ehrm

Ja, jag borde egentligen plugga, därför bloggar jag lite i stället! Logiskt va? :P
Kan till exempel lägga upp veckans schema:

Onsdag: VFU på kärraskolan 11-16 ungefär, sen ska det pluggas på uppgift 1
Torsdag: Tillämpning i kök 9-15, sen ska det pluggas på uppgift 1 och uppgift 2
Fredag: Egentligen ledig, men ska till skolan vid 9 och framåt för att plugga på uppgift 1 och uppgift 2. Fredagskvällen spenderas nog hemma i soffan med lite bok och mys för mig själv.
Lördag: Fest på kvällen hos lite dreamhack-kompisar
Söndag: Träffa Minna, glo på film, fika och snacka och allt sånt :)
Måndag: Skola 9-16 och sen 16:42 tar jag tåget till Marcus för att stanna en vecka där uppe!

Mja, skolan är lite dum. Har två uppgifter som ska lämnas in på måndag, allt är snurrigt och det måste lämnas i pappersform och kan inte mailas. Allt ska refereras till valda delar ut kurslitteraturen, dessa valda delar ska vi välja själva, vilket är bra kanske. Men heeerregud vad brett allt blir! Och sen förväntar de sig att man ska ha valt "rätt" delar, men det funkar ju inte riktigt så.. Aja, skolan har sina ljuspunkter också, det är roligt med tillämpningarna. Laga mat är ju aldrig tråkigt liksom :)

Meeeen vad jag sitter som på nålar, kan dom inte ringa från Parken Zoo snart? Jag vill veta! Jag vill att jag ska ha fått jobbet! Hoppas för allt jag är värd att jag har fått det, det hade varit en sååå kick för självförtroendet :) Nu för tiden har jag iofs inte speciellt lågt självförtroende, jag har en underbar pojkvän som av nån anledning tycker om mig väldigt mycket och stöttar mig. Men ja, hade varit fint att veta att man har ett jobb över sommaren :)

Hm.. Marcus är i Valencia på jobbgrejer, ser fram emot lite update och kanske lite bilder sen när han kommer hem. Jag har aldrig varit i spanien :) Hoppas han har det superbra iaf, och att det kanske är lite sol där nere. Och god skinka tror jag nog! Serrano är ju spanskt? Åh han har det nog finfint :) Längtar efter honom!

lördag 5 februari 2011

Helg!

Har en jäkligt härlig lördag här i eskilstuna! Den började ganska tidigt med att åka ut till crossbanan i Strängnäs och kolla på när Marcus och hans kompis körde cross. Det ser så SÅ JÄKLA kul ut! Måste lära mig jag med! Typ NU! Och nu på vintern lär det ju vara extra jäkla kul, kolla in dubbdäcken här nere liksom :P








 Min Marcus :) Det är väldigt skönt och avslappnande här i Eskilstuna, känns skönt att veta att jag kommer vara här en hel vecka snart.













Åh i fredags så lyxade jag till det med att baka egna semlor, firade att intervjun kändes kanon. Det var verkligen inte svårt att glänsa om man säger så, de andra hade knappt någon arbetslivserfarenhet alls.

Mys

Köpte ju en ljusslinga i Thailand som behövde bytas kontakt på, så det gjorde jag i veckan och så slängde jag upp den på några redan existerande krokar ovanför matbordet. Och det blev så sjukt mysigt! Den lyser upp precis lagom mycket och är perfekt när man ska fika med nån :) Funderar på om den ska få en bättre placering bara, men än så länge hänger den bra där den hänger.




- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 4 februari 2011

AAAAH

Shit vad nervös jag är! om 40 min är jag på jobbintervju :) Typ min första jobbintervju någonsin, mina andra jobb har jag ju aldrig behövt gå på någon intervju för :S Så jäkla läskigt! Håll tummarna för mig nu!