onsdag 15 december 2010

Hua hin

Såhär ser det ut just nu! Sitter i varma och soliga hua hin och ska strax äta frukost :) idag blir det en dag på stranden, som jag har längtat!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 9 december 2010

Resfeber!

Ja nu börjar resfebern infinna sig! Är orolig över packningen men det behövs ju inte egentligen, vad jag än missar att ta med mig så kan jag ju köpa det där. Bara jag får med mig passet! Det är det allra allra viktigaste!

Imorn bär det av till Eskilstuna, längtar som en tok!

Imorn är också sista dagen på den här VFU-perioden, jag får ju ta igen två veckor som jag missar pga Thailand. Men det är det helt klart värt såklart :)

VFUn har varit riktigt bra, de har haft TTM på skolan så jag har fått väldigt mycket elevkontakt eller vad man ska kalla det. Mycket sitta brevid och gå igenom för varje elev vad de har behövt repetera och det är ju givande på sitt sätt. Det är vad jag är starkast på. Därför hade jag behövt ha lite genomgångar, få öva mig på att ha riktiga lektioner med skriva på tavlan osv. Eftersom jag är så mycket för att improvisera så har jag en tendens att just under genomgångar dribbla bort mig själv :D Men jag får nog chansen att öva på genomgångar så småningom :)

Nä nu ska jag nog bara kolla igenom packningslistan en gång itll och slänga ner det sista i väskan! Kramkram :)

måndag 6 december 2010

Sista timmarna som tonåring

Ja för imorgon fyller jag 20 år! Vilken grej va, riktigt känner hur kroppens alla celler ställer om sig på att bli 20!

Aja, det blir nog inte något speciellt gjort imorn. Tyvärr :/ Ska väl mysa lite här hemma med nåt gott. Fast först blir det praktik och plugg till 15-16 nångång, men sen så! Ska nog fira mig själv med att packa inför thailand också :) Bara en vecka kvar nu! Herregud vad galet jag längtar efter lugn och ro med Marcus <3 God mat, sol och bad en hel månad!

Nä puss på er! Nu ska jag nog slänga ner lite mer i resväskan innan jag lägger mig :)

onsdag 1 december 2010

Ojoj

Ja nu var det längesedan jag skrev något, men det har ju faktiskt sina skäl. Förra veckan var jag ju på DreamHack och där använder jag datorn mindre än när jag är hemma, tror jag öppnade laptopen typ tre gånger totalt :P

DreamHack var underbart, så himla skönt att ha massa folk man tycker om runt omkring sig. Och såklart Marcus :) Riktigt fint och jag är nöjd med min insats i det hela. Mitt team gick helt okej, även om jag skulle vilja ha hunnit göra mer liksom, men det är ju sånt som jag antar händer under första eventet. Saknar alla såklart, man det känns skönt att det är över, för nu slipper Marcus jobba så himla mycket :)

Och DH-sjukan har man fått, ligger hemma i soffan med feber, ryggont och huvudvärk. Fryser röven av mig gör jag också. Och ingen som kan ta hand om mig! Buhu..

Fast när nu blir det inget mer vettigt skrivet här. Kram och hejdå på er!